En passion for smukke indramninger er

blevet til et nyt (forretnings)eventyr.

Indramning med kærlighed!

Blackbird er resultatet af en drøm og et ønske om at skabe smukke rammer og fremvise smukke kunstværker med den kvalitet de fortjener. Vi producerer en lav mængde rammer i høj kvalitet. Hver ramme er lavet med omhu, opmærksomhed og kærlighed!

Foreningen af mit ingeniørhoved og mit romantiske hjerte har skabt vejen til indramning; jeg er ikke kunstner, men jeg elsker processen, der fører til tilblivelsen af en ramme, der virkelig forhøjer beskuerens oplevelse.

Hvis du har et stykke kunst du gerne vil have os til at montere og indramme for dig, eller du ikke kan se den ramme du gerne vil have online, eller du bare gerne vil sige hej, så kig forbi vores butik/værksted/galleri på Christianshavn.

Kvalitet På Dine Vægge

Blackbird skaber skræddersyede indramninger af høj kvalitet, som nu også er tilgængelige online.

Du kan:

1

Komfortabelt - bestille din ramme online

Benyt dig af vores fire enkle trin til at bestille din skræddersyede ramme og få den leveret direkte til din adresse.
2

Rådgivende - vælge din ramme i butikken

Besøg vores butik i Torvegade på Christianshavn og få dit kunstværk monteret og indrammet i højeste kvalitet. Vi kan drøfte mulighederne for montering, konservering, indramning og glastyper.
3

Kurateret - opleve vores kunstgalleri

Vores kunstgalleri har et håndplukket udvalg af fantastiske kunstværker til salg - smukt indrammede selvfølgelig...

Hvis du viser noget frem, der betyder meget for dig, bør det præsenteres på den bedst mulige måde i førsteklasses kvalitet.

Crispin RoltEjer, Blackbird